Eipä tässä juuri muuta voi tehdä, kun neuloa ja virkata , että sais aikansa pakkaspäivinä kulumaan! Lenkillä olemme yrittäneet Friidun ja Marikon kanssa käydä, mutta ne lenkit on jääneet lyhyiksi, koska mittari on koko viikon näyttänyt 20-30 astetta pakkasta! Lapasia on valmistunut pari per päivä viimeisen viikon aikana.


Huovutettuja isoja...


..ja pienempiä...


..ja yhdet pörröt.

Aivan meinas unohtua! Ei tosiaankaan ole ollut pitkästyttävä viikko, sillä olen ollut puhelimessa, lähes yhtä paljon, kuin joskus nuoruudessa, kun silloin olin töissä Tukolla puhelinmyynnissä! Marikon tulevista pennuista on nyt ollut kyse! Puheluita  ja sähköposteja on tullut paljon. Olen yrittänyt jututtaa ihmisiä, että löytäisin tuleville "jäniksen kauhuille" sopivat kodit! Nyt en varauslistalle uskalla ottaa enää lisää nimiä, vaikka varmasti siellä on sellaisia, jotka on varannut useammasta paikasta pennun.  (pentujen pitäis syntyä viikolla 7)

Lisäksi vielä sain reilun kuukauden jatkoajan työsopimukseeni, eli töitä on näillä näkymin 5.3. saakka.  Edessä on mielenkiintoiset viikot 7-8-9, kun pitäisi selvitä Marikon synnytyksestä, töistä ym, mutta asioilla on yleensä tapana järjestyä