En ole koskaan ennen tehnyt tuplalapasia, mutta nyt on sekin homma kokeiltu! Hyvät ohjeet löysin  Matleenan blogista ja Novitan sivuilta pääkallon kuvan ja ohjeen. Sitten vaan yhdistelin noita ohjeita. Tekovaiheessa huomasin, että lankana 7-veikka on tuplalapasiin liian paksua ja myös puikot olisi saaneet olla pienempää numeroa, mutta näillä eväillä tuli sitten tämännäköiset lapaset!

Lapaset olivat hitaat tehdä, mutta siitähuolimatta aion ostaa Nallelankaa ja tehdä siitä seuraavat tuplat, sitten joskus tulevaisuudessa.

Nyt on puikoissa sukat, sellaiset "lakkasukat", mutta niistäkin tuo eka pari jää odottamaan päivää parempaa , koska sen neuloin liian suurilla puikoilla. Minun puikot on 3,5 ja olisi piätnyt olla 3. En tykkää työn jäljestä, mutta eiköhän nuo vaikka omalle ukolle mökkisukiksi vältä! Niistä piti tulla naisten kokoa, mutta kun leveyttä oli liikaa niin jatkoin myös terää ja tein miesten sukat. Toinen on vielä vaiheessa..


..mutta kyllä se siitä valmistuu!

En ole neulonut tuosta Novitan Nallemarjaretki-langasta ennen ja kun aloitin niin ihmettelin kun minua aivastutti valtavasti! Luulin, että flunssa puskee päälle! Sitten olikin muuta tekemistä ja terän neuloin tavan nallesta, joten kaikki oli ok. Eilen sitten aloitin toisen sukan varren. Aloin ihmettelemään, että mikä täällä haisee, mutta en heti keksinyt syytä hajuun! Sitten alkoi TAAS aivastuttaa ja nenä vuotamaan vettä. Kun lopetin varren neulomisen ja  laitoin lankavyötettä kerän päälle, huomasin sinnä teksin; Aloeveraa ja jojobaa!  Kyllähän minä olen sen jo pitkään tiennyt, että olen joillekin hajusteille yliherkkä, mutta että niitä hajusteita pitää tunkeä lankoihin! Kyllä mennee yli naisen pienten harmaitten aivosolujen.

Eräs ystävättäreni kertoi viime talvena saaneensa käsiinsä ihottumaa, kun oli neulonut samaisesta langasta. Onko kellään muulla kokemuksia? Jos on niin laittakaa kommenteihin, sillä minusta langasta pitää antaa palautetta myös Novitalle. Lankahan on nättiä, mutta en kyllä usko sen hajun parantavan  sen ominaisuuksia!

Asiasta toiseen ja kolmanteen: Meillä tapahtuu kotona kummia asioita! Joku kasaa kaiken näköistä tavaraa! Tänäänkin löysin muovikassillisen purkkeja ja purnukioita ja rättejä ja vaikka mitä siivouskomerostani! Minä kun olen luullut, että sitä ovea ei meillä kukaan muu avaa, mutta nyt varmaan joku "Hilippa" kasaa niitä tavaroita sinne! Samaa tapahtuu autotallissa, varastossa, leikkimökissä! Minä sitten joskus, kun en löydä sielä etsimääni tai kaikki kaatuu päälle, vien roskikseen niitä mielestäni turhaksi käyneitä tavakoita! Pitäis kyllä tehdä useammin tuota nurkkien pölistelyä ja kun kevät koittaa, tyhjenee autotalli tai sitten ei!

PS: Mikalle tiedoksi: viimeistään keväällä sitten tulee se sinun muuttokuorma, jonka lupasin toimittaa, kun ostitte sen isomman asunnon.